Blog Başlık

  • Temmuz 06, 2021

    Duvar Dekorasyonu

    Duvar dekorasyonu hakkında fikirler almak ve de sizin duvarlarınıza özel uygulama fikirleri,yıllardır olduğu gibi uzman ekiplerimizden almak için hemen Özcanlar Çerçeve'ye ulaşabilirsiniz. En kaliteli duvar dekorasyonlarında kullanılmak üzere olacak çerçevelerden olan,çoklu çerçeve modelleri,konsep çerçeveler,gelin damat çerçeveleri,gelin çiçeği için çerçeveler,düğün fotoğrafı için çerçeveler gibi çerçeve modellerine sitemizden ulaşabilirsiniz.

    Duvar Dekorasyonu
  • Temmuz 06, 2021

    Çerçeve Nasıl Yapılır ?

    Çerçeve nasıl yapılır sorusu son zamanlarda en çok sorulan sorulardan birisidir. Çerçeve yapımı için,en kaliteli malzemeler siz değerli müşterilerimize sunulmaktadır. En çok tercih edilen çerçeve türleri;ahşap çerçeve modelleri,lamine çerçeve modelleri,konsept çerçeve modelleriçoklu çerçeve modelleri,ışıklı çerçeveler,mdf çerçeveler,kanvas tablolar,puzzle çerçeveler gibi çerçeve modelleridir.Eğer siz de çerçeve yapımı hakkında bilgi almak ve de çerçeveler hakkında merak ettiklerinizi,Özcanlar Çerçeve'nin web sitesi Ozcanlar.com'da sizler için hizmet veren,ürün danışmanlarından destek alabilirsiniz.

    Çerçeve Nasıl Yapılır ?
  • Temmuz 05, 2021

    Paspartu Kartonu Nedir ?

    Paspartu kartonu nedir diye merak ediyorsanız doğru yerdesiniz. En kaliteli çerçeveleri sizlere sunan Özcanlar Çerçeve,Ozcanlar.com üzerinden birbirinden güzel çerçeve modellerini ve gerekli olan malzemeleri sizlere güvenilir ve hızlı bir şekilde sunmaktadır. Paspartu kartonu satın almak istiyorsanız, paspartu kartonu satış için sitemizden hızlı bir şekilde ürünlerimize ulaşabilir ve de paspartu kartonu fiyatları ile paspartu çerçeve fiyatları hakkında detaylı bilgi alabilirsiniz. Siz de hemen bize ulaşmak için sitemizden ya da WhatsApp numaramızdan hızlı destek alabilirsiniz.

    Paspartu Kartonu Nedir ?
  • Temmuz 05, 2021

    MDF Nedir?

    Mdf nedir sorusunun cevabını merak ediyorsanız doğru yerdesiniz. MDF sert veya yumuşak ağaçların talaşlarının toz şeklinde tutkal ile yoğrularak,yüksek sıcaklıkta preslenip lamine  çekilmesi işleminden elde edilen materyale MDF denir. MDF kavramı Medium Density Fiberboard kelimelerinin baş harflerinden meydana gelmekte olup,orta yoğunluktaki lif levha anlamnına gelmektedir.Eğer siz de MDF gibi diğer ürünlerin nasıl üretildiğini merak ediyorsanız,hemen sitemizde bulunanan bloglarımızı okuyabilirsiniz. En çok merak edilen yazılarımızdan,paspartu nedir ?,Kibrit Çöpünden Çerçeve Nasıl Yapılır ?,Tuval bezi nasıl gerilir?,duvar delmeden tablo asmak,kanvas tablo yapımı gibi yazılarımızı okuyabilirsiniz.

    MDF Nedir?
  • Temmuz 04, 2021

    Kibrit Çöpünden Çerçeve Nasıl Yapılır ?

    Kibrit çöpünden çerçeve nasıl yapılır merak ediyorsanız doğru yerdesiniz. Siz de kibrit çöpünden kolay bir şekilde çerçeve yapmak istiyorsanız, hemen sitemizde bulunan yazımızı okuyarak siz de kendinize kolay bir çerçeve yapabilirsiniz. Özcanlar Çerçeve olarak bir çok kaliteli çerçeve modellerini sizlere sunmaktayız. Birbirinden kaliteli çerçeve modelleri örneği olarak, gelin çiçeği çerçevesi, gelin damat çerçeve modelleri, kurutulmuş gelin çiçeği için çerçeve modeli, çoklu çerçeve modelleri, konsept çerçeveler, eskitme çerçeve modelleri, altın çerçeveler, kaliteli mdf çerçeve modelleri, plastik çerçeve, alüminyum çerçeve,50X70 çerçeve modelleri gibi çerçeve modellerine, İstanbul çerçeve imalatçısı olan, Türkiye'nin çerçeve imalatçısı Özcanlar Çerçeve 'den ister tek çerçeve satın alın, ister toptan çerçeve satın alın, hepsi güvenilir ve titiz işçilik ile siz değerli müşterilere sunulmaktadır. Siz de en kaliteli çerçeve modellerine ulaşmak için hemen sitemizde bulunan kaliteli çerçeve modellerini inceleyebilirsiniz.

    Kibrit Çöpünden Çerçeve Nasıl Yapılır ?
  • Temmuz 04, 2021

    Altın Çerçeve Modelleri

    Altın çerçeve modelleri hakkında bilgi almak istiyorsnaız doğru yerdesiniz. En kaliteli altın çerçeve modelleri hakkında bilgi almak ve de altın çerçeve fiyatları ile altın çerçeve çeşitlerini incelemek için hemen sitemize tıklayarak detaylı bilgi alabilirsiniz.En kaliteli altın çerçeve çeşitleri için siz de hemen sitemizi ziyaret ederek,ürün danışmanlarımızdan bilgi alabilirsiniz.

    Altın Çerçeve Modelleri
  • Temmuz 03, 2021

    Altın Çerçeve

    Altın çerçeve arıyorsnaız,sektörün öncülerinden olan birbirinden kaliteli çerçeve çeşitlerini siz değerli müşterilerine ulaştıran Özcanlar Çerçeve'ye ulaşrak,tekil ürün ya da toptan çerçeve satın alabilirsiniz. En kaliteli altın çerçeve modelleri için siz de Özcanlar Çerçeve'nin web sitesi Ozcanlar.com adresinden inceleyerek,birbirinden kaliteli çerçeve modellerine ulaşabilirsiniz.

    Altın Çerçeve
  • Temmuz 03, 2021

    Duvara Çerçeve Nasıl Asılır ?

    Duvara çerçeve nasıl asılır diye merak ediyorsanız, doğru yerdesiniz. Sevdiğiniz bir özel anınızı özelleştirmek için satın aldığınız fotoğraf çerçevesi ya da resimli çerçeveyi aldıktan sonra en önemli noktalardan birisi de alınan çerçeve modelinin nasıl asılacağıdır. Duvara çerçeve asmak için öncelikli olarak duvarımızın eğiminden emin olmamız gereklidir. Duvarımızın eğiminden emin olduktan sonra,bir su terazisi yardımıyla çerçevemizi kolay bir şekilde asabiliriz. Daha sonrasında çerçevemizin düzgünlüğünden emin olduktan sonra son düzenlemeleri yapabiliriz. Eğer elimizde su terazisi yok ise bir kağıt yardımıyla da ölçümü yapabilir ya da metre de kullarak düzgünlüğünden emin olabiliriz. Ek olarak duvara çerçeve asmak için çift taraflı bant veya plastik çivi kullanarak duvarda iz bırakmadan çerçeve asabilir,iz bırakmadan da tablo asabiliriz.

    Duvara Çerçeve Nasıl Asılır ?
  • Temmuz 03, 2021

    Puzzle Çerçeve Fiyatları

    Puzzle çerçeve fiyatları, en çok merak edilen çerçeve türlerinden birisi olan puzzle çerçeve için çok sorulan sorulardan birisidir. Eğer sizin de puzzle yapmaya ilginiz var ve de bu yaptıklarınızı ölümsüzleştirmek istiyorsanız bu çerçeve türleri tam size göre. Siz de her model ve renkten oluşan puzzle çerçeveleme için ideal olan puzzle çerçevesi çeşitleri için siz de hemen Özcanlar Çerçevenin deneyimli ürün danışmanlarından destek alabilirsiniz.

    Puzzle Çerçeve Fiyatları
  • Temmuz 02, 2021

    Puzzle Nasıl Çerçeve Yapılır ?

    Puzzle çerçeveleme nasıl yapılır sorusu en çok merak edilen sorulardan birisidir. Hobi dünyasında en çok tercih edilen hobilerden birisi olan puzzle yapma oldukça popülerdir. Eğer siz puzzle hobiniz var ise bu yapılan puzzleları ölümsüzleştirmek isteyebilirsiniz. Genellikle 100 parça puzzle ile 2000 parça puzzle çeşitleri için Özcanlar Çerçeve'nin sunmuş olduğu 1000 parça puzzle çerçevesi ve 2000 parça puzzle çerçevesi sizler için kaliteli bir şekilde sunulmuştur. Puzzle nasıl çerçevelenir merak ediyorsanız yazımızı okumaya devam edebilirsiniz.

    Puzzle Nasıl Çerçeve Yapılır ?
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR