Blog Başlık

  • Haziran 22, 2021

    Çoklu Çerçeve Modelleri Nelerdir ?

    Çoklu çerçeve modelleri nelerdir ? diye merak ediyorsanız doğru yerdesiniz. Çoklu çerçeve modelleri genel olarak model model değişmekte olsa da en son trendler arasında yer alan çoklu çerçeve modelleri alanlarınızın anılarınız ile ölümsüzleştirmeye devam ediyor. Çoklu çerçeve denilince aklan gelen öncü çerçeve sağlayıcılarından birisi olan Özcanlar Çerçeve siz değerli müşterilere en kaliteli çerçeve modellerini sunmaya devam etmektedir. Hemen siz de en kaliteli çoklu çerçeve modellerini satın almak ve de çerçeveler hakkında bilgi almak istiyorsanız Ozcanlar.com sitesinden,çoklu çerçeve modelleri hakkında detaylı bilgi alabilirsiniz.

    Çoklu Çerçeve Modelleri Nelerdir ?, Çerçeve Modelleri
  • Haziran 21, 2021

    50X70 Çerçeve

    50X70 çerçeve satın almak istiyorsanız doğru yerdesiniz. 50X70 çerçeve modelleri kendi arasında kategorilere ayrılmaktadır. 50X70 ahşap çerçeve,50X70 lamine çerçeve ile 50X70 mdf çerçeve çeşitleri en çok tercih edilen 50'ye 70 çerçeve modelleri arasında yer almaktadır. Yıllardır olduğu gibi en güncel trend çerçeve modellerini siz değerli müşterilerimize yenilikçi anlayışş ile sizlere sunmaya devam etmekteyiz.

    50X70 Çerçeve
  • Haziran 21, 2021

    30X50 Çerçeve

    30X50 çerçeve modeli en çok tercih edilen çerçeve modelleri arasında yer alan çerçeve modelidir. 30 50 çerçeve almak istiyorsnaız ilk olarak çerçeve nereye alınacak ve konulacak alanın rengi göz önünde bulundurularak çerçeve rengine karar vermenizi öneririz. Daha sonra 30'a 50 çerçevenin malzemesi dikkate alınarak bu yönde seçim yapılmalıdır.

    30X50 Çerçeve,30 50 Çerçeve Modeli Önerisi
  • Haziran 20, 2021

    Trendyol Çerçeve

    Trendyol çerçeve modelleri arasında ürünlerini sergileyen Özcanlar Çerçeve ürünlerini Trendyol'da da siz değerli müşterilerine sunmaktadır.Siz de Trendyol çerçeve olarak geçecen çerçeveler arasında yer alan Özcanlar Çerçeve'nin sergilediği modellere Trendyol'dan ya da Ozcanlar.com sitesinden ulaşabilirsiniz.Trendyol çerçeve modelleri arasında size en uygun olan çerçeve modelini ve uygun nitelikte olan çerçeve malzemesini ve rengini seçerek satın alma işleminizi gerçekleştirebilirsiniz. Alacağınız ürünler sizlere güvenilir ve hızlı bir şekilde teslim edilecektir.

    Trendyol Çerçeve,Trendyol Çerçeve Modelleri
  • Haziran 20, 2021

    Eskitme Çerçeve Nedir ?

    Eskitme çerçeve nedir en çok merak edilenlerin başında gelmektedir. Eskitme çerçeve en çok bilinen ve de tercih edilen çerçeve modellerinin başında gelmektedir. Nostalji sevenler ve de anılarınızı ölümsüzleştirmek istiyorsanız nostaljik görünümünde olan bu eskitme çerçeveler ile anılarınıza daha da ayrı bir güzellik katabilirsiniz. Eskitme çerçeveler,özel yapım oalrak sizlere sunulur. Özel günler için çerçeve arıyorsanız,doğum gününe özel çerçeve,babalar gününe özel çerçeve,anneler gününe özel çerçeve modelleri içerisinde eskitme çerçeveler kullanılmaktadır. Siz de sevdikleriniz ile olan anılarınızı özelleştirmek için hemen eskitme çerçeve satın alarak,anılarınızı ölümsüzleştirebilirsiniz.

    Eskitme Çerçeve Nedir ?
  • Haziran 19, 2021

    Kalp Çerçeve

    Kalp çerçeve olarak bilinen kalpli çerçeve modeli sevgililer günü için en ideal çerçeve modellerinin başında gelmektedir. Eğer siz de özel günlerinizi ölümsüzleştirmek istiyorsanız kalp çerçeve alarak,sevdiğiniz ile anılarınızı ölümsüzleştirebilir ya da doğum gününe özel çerçeve olarak hediye edebilirsiniz. Kalp çerçeve genelde doğum gününe özel çerçeve,nişan çerçevesi,düğün resmi çerçevesi gibi çerçeveler olarak bilinse de sevgililer gününe özel çerçeve modellerinin başında gelmekte olan kalp çerçeve hakkında detaylı bilgi almak ve de kalpli çerçeve modellerimizi görmek istiyorsanız hemen Özcanlar Çerçeve'nin sunduğu geniş ürün yelpazesine bakarak ürünlerimizi keşfedebilirsiniz.

    Kalp Çerçeve
  • Haziran 19, 2021

    Kare Çerçeve

    Kare çerçeve evimizin ve de ofisimizin köşelerinde en çok tercih edilen çerçeve modellerinden birisidir. Kare çerçeveler aynı zamanda en iyi çerçeve modellerinin arasında yer almaktadır. Eğer siz de kare çerçeve,oval çerçeve,dikdörtgen çerçeve,derinlikli çerçeve gibi çerçeve modellerine Özcanlar Çerçeve'nin geniş ürün yelpazesinde yer alan kaliteli çerçeve modelleri hakkında bilgi alabilir ve de satın almak istediğiniz çerçeveler hakkında ürün danışmanlarımızdan bilgi alabilirsiniz.

    Kare Çerçeve
  • Haziran 18, 2021

    Çerçeve Nelerden Oluşur?

    Çerçeve nelerden oluşur hiç merak ettiniz mi ? Fotograf çerçeveleri dekoratif çerçeveler ve de özel eşyalarımızı sergilediğimiz çerçeveler evimizde,iş yerlerimizde,hayatımızın aslında bir çok bölümünde gördüğümüz belki de daha önce çerçeve nasıl yapılır ya da çerçeve nelerden oluşur diye belki sormadığımız dekoratif ürünlerdir.Hayatımızın bir çok bölümünü ferahlatan çerçeve modelleri siz değerli müşterilerimize profesyonel ve birinci sınıf işçilik ile ulaştırılmaktadır. Çerçeve modelleri nelerden oluşur gelin hep beraber inceleyelim.

    Çerçeve Nelerden Oluşur?
  • Haziran 18, 2021

    Tuval Bezi Nasıl Gerilir?

    Tuval bezi nasıl gerilir diye merak eden siz değerli müşterilerimiz hemen yazımızı okumaya devam ederek Özcanlar Çerçeve sitesi olan Ozcanlar.com sitesinden,tuval bezi kasnağa nasıl gerilir sorusuna cevap bulabilirsiniz.

    Tuval Bezi Nasıl Gerilir?, Tuval Bezi
  • Haziran 17, 2021

    Konsept Baskı Aşamaları

    Konsept baskı aşamaları denilince akla gelen konsept çerçevelerin öncüsü isimlerinden Ozcanlar.Com gelmektedir. Birinci kalite çerçeve modelleri olarak genelde ikili çerçeve olarak sunulan konsept baskı seti siz değerli müşterilerimize baskılarımız,lamine çerçeveli olarak gönderilmekte olup,kaliteli pürüzsüz kesim olarak uzun ömürlü ve dayanıklı olan,konsept baskı seti sizlere sunulmaktadır.

    Konsept Baskı Aşamaları
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR